Şehit Hüseyin Dalgılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

WEB https://sehithuseyindalgilicuygulama2.meb.k12.tr
Adres : Mevlana Mah. 1776 Sok. No2/3 Bornova/İZMİR
VİZYON : Toplumla bütünleşen, mutlu ve üretken bireyler yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Zihinsel yetersizlikleri olan öğrencilerimize; toplumsal hayata uyum sürecinde ve kendi kendine yeterli olmada gerekli olan davranış ve akademik becerilerin kazanılmasında aileler, sivil toplum kuruluşları ve ilgili birimlerle işbirliği kurarak, uygun eğitim ve öğretim ortamları oluşturmak ve öğrencilerimizle yaparak yaşayarak öğrenmeye dayalı bir öğretim sürecini gerçekleştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:45-15:05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Bornova Metro Durağından hareket eden 268 numaralı otobüsle ve Pınarbaşı-Evka-4 minibüsleriyle ulaşılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Aşık Veysel Görme Engelliler Okulu ve Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu ile komşudur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İzmir Merkeze yaklaşık 10 km.uzaklıktadır. Okulumuz Bornova Metro Durağına yaklaşık 1 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :